Varaa aika

Varaukset netissä, puhelimitse ja sähköpostitse
Nettiajanvaraus  |  p. 040 189 1400  |  info@balleriina.fi

Hoitoajat joustavasti sopimuksen mukaan, myös iltaisin. Ajanvaraus puhelimitse arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-15. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Tullessasi hoitolaan ostoksille, varmistathan ensiksi soittamalla että olen paikalla vain sinua varten. Huomioithan myös, että kodistamme löytyy koira, joten täyttä allergeenittomuutta ei voida taata.

Jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24H ennen, Kiitos! Peruuttamattomasta ajasta joudun veloittamaan 50% sovitun hoidon hinnasta.

Keväisiä ilouutisia!

Saamme hoitohuoneelle vahvistusta toukokuun aikana, kun huippuihana Minna Raappana (os. Alatalo) tulee ottamaan ohjakset ja huolehtimaan asiakkaista Riinan jäädessä äitiyslomalle toukokuun aikana.

Minna on 10 vuoden kokemuksella kauneusalan teräksinen ammattilainen, jonka erikoisosaamista on erittäin tarkat geelilakkaukset ja todella kauniit ripsipidennykset. Minnan kädenjälki on ammattimaista ja työote on lempeän helläkätinen.

Tervetuloa mukaan Minna!

Yrittäjä

Riina Kurtti-Nousiainen,
SKY-Kosmetologi ja Personal Trainer

Olen 80-luvulla syntynyt jääliläinen yrittäjän alku. Äitiyden lisäksi kosmetologin ammatti on ollut aina haaveeni. Olen valmistunut kosmetologiksi alkuvuodesta 2007 ja siitä lähtien olen tehnyt hoitolatyötä. Keväällä 2015 sain suloisen, pienen pojan ja jäin hänen kanssaan kotiin. Samalla kun sain nauttia äitiydestä, sain miettiä mitä haluan tulevaisuudeltani.

Minulla on ihana koti ja perhe, mutta jotain puuttui. Ihmisten kanssa keskustelemalla ja koulutuksissa kulkemalla hoitohuone BalleRiina alkoi muodostua.

Haluan tarjota asiakkailleni sellaiset hoidot, palvelut ja tuotteet jotka ovat toimineet myös itselläni. Haluan pystyä seisomaan sanojeni takana ja niinpä jokainen tuote, joita hoitolassani käytän, olen varmasti kokeillut ja hyväksi todennut. Olen myös itse kokenut kaikki hoidot mitä tarjoan.

Jotta pysyn ajan hermoilla, päivitän ammattitaitoani jatkuvasti koulutuksilla.

SKY-etuliite ja -jäsenmerkki rinnassa kertoo siitä, että olen kouluttautunut alan ammattilainen ja noudatan Suomen Kosmetologien Yhdistyksen edellyttämää ammattietiikkaa. SKY-kosmetologina olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaan hyvinvointia edistäviä palveluita ammattitaidolla ja turvallisesti.

  • Kokemusta kosmetologin työstä 9-vuotta (7-työvuotta)
  • Hyvät koulutukset ravintovalmentajaksi, kuntosaliohjaaksi sekä personal traineriksi Trainer4you:sta
  • Erikoistunut ripsipidennyksiin
  • Volumeripsikoulutus, bremaubeauty
  • Volume MasterClass, SeeBeauty Finland
  • Sokerointi, Skin Candy