Varaa aika

Varaukset puhelimitse ja sähköpostitse
P. 040 189 1400  |  info@balleriina.fi |  Varaa aika verkossa

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Nettiajanvaraus palvelee 24h, josta pääset varaamaan ajan ma-pe klo 9-17.
Jos tarvitset hoitoajan näiden aikojen ulkopuolella, otathan yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Huomaathan että jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään vuorokautta ennen. Alle 24h peruutetuista ajoista, joudumme veloittamaan 50% varatun hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme koko sovitun hoidon hinnan.

HUOM! Valitettavasti emme hyväksy Facebookin kautta tulleita peruutuksia.

 

Tiimi

Meillä Hoitohuone Balleriinassa suhtaudutaan intohimoisesti kauneuteen ja hyvinvointiin. Vahva ammattitaito, läsnäolo ja iloinen ilmapiiri takaavat asiakkaalle nautinnollisen hemmotteluhetken tai tehokkaan ihonhoitotuokion.

SKY-etuliite ja -jäsenmerkki rinnassa kertoo siitä, että olemme kouluttautuneita alan ammattilaisia ja noudatamme Suomen Kosmetologien Yhdistyksen edellyttämää ammattietiikkaa. SKY-kosmetologeina olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaan hyvinvointia edistäviä palveluita ammattitaidolla ja turvallisesti.

Jotta pysymme ajanhermoilla kouluttaudumme jatkuvasti.

Riina Kurtti-Nousiainen

Olen valmistunut Kosmetologiksi vuonna 2007 ja siitä asti olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla. Hoitohuone Balleriinan olen perustanut vuonna 2016. Minulla on kaksi ihastuttavaa lasta ja ihana perhe! Luonteeltani olen iloinen ja innostun nopeasti uusista asioista. Asiakkailleni haluan tarjota kiireettömän, läsnäolevan hemmotteluhetken. Minulle Sinä olet tärkein! Vahvuuksiani hoitolatyössä ovat ammattitaito, napakat mutta rentouttavat hierontaotteet.

Olen vielä perheen pienimmän kanssa kotona, mutta palaan takaisin töihin vuoden 2018 aikana. Aikoja annan sovitusti.

Minna Raappana

Olen SKY-diplomikosmetologi. Kosmetologiksi olen valmistunut vuonna 2007 ja siitä asti olen tehnyt hoitolatyötä. Minulla on kaksi ihanaa lasta, joiden kanssa olen ollut kolme vuotta kotona.

Olen aloittanut sopimusyrittäjänä Hoitohuone Balleriinassa toukokuussa -17. Erikoisosaamiseeni kuuluu tarkat geelilakkaukset, ripsipidennykset sekä rentouttavat hieronnat niin kasvo-, käsi- kuin jalkahoidoissakin. Luonteeltani olen rauhallinen ja positiivinen ja se näkyy myös työssäni. Tervetuloa rentoutumaan osaaviin käsiin!