pHFormula - Ihon pinnoitushoidot

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan.

pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa, jolloin ihosolujen uudistumis- ja korjausprosessi kiihtyy. Hoitomenetelmä käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin.

Hinnastot -sivulta löydät pHformula -hoitojen hoitokuvaukset.

Skinpen-mikroneulaus

Toiveena pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho?

Mikroneulauksella hoidetaan

 • Epätasaista ja sameaa ihoa
 • Vanhenemisen merkkejä; rypyt ja juonteet
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Arpia – akne- ja raskausarpia
 • Hyperpigmentaatio
 • Couperosa-iho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu

Miten SkinPen -mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus, eli kollageeni-induktioterapia, on ihoa minimaalisesti lävistävä, nuorentava käsittely, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, hoitaa arpia ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihappoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

SkinPen mikroneulauslaite stimuloi kehon luonnollista paranemisprosessia, aiheuttaen kudokseen hallittua traumaa. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia parantaen ihon rakennetta ja lisäten kimmoisuutta. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen myötä ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät.

Lopputuloksena on kaunis, kiinteä hyvinvoiva, nuorekas iho!

Huomioita: Hoitoa ei voida toteuttaa, jos iholla on aktiivinen huuliherpes tai tulehdusvaiheessa oleva akne tai jos asiakkaalla on käytössä verenohennuslääkkeet tai verisuonisairaus. Raskaus, imetys sekä syöpä ovat myös esteet hoidolle.

Hoidon jälkeen on hyvä muistaa, että kevyt turvotus, lämmön tunne ja punoitus ovat normaalia hoidon jälkeen. Hoitopäivänä ei saa käyttää meikkiä ja ihon koskettelua olisi hyvä välttää 2h hoidon jälkeen. Hikiliikuntaa, uimista ja saunomista on vältettävä vähintään 24h hoidon jälkeen.

On hyvä muistaa, että hoitotulos ei näy heti seuraavana päivänä, vaan parhaat tulokset näkyvät noin kolmen viikon kuluttua. Yksikin hoitokerta saa aikaan näkyviä tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme usein 3-6 hoidon sarjaa.

pHformulan INSIDE OUT

pHformulan INSIDE OUT Touch-terapiahoidot ovat syvästi rentouttavia ja kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat on kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä ihon pinnoitushoitojen kanssa.

Tämä ainutlaatuinen hoitoyhdistelmä parantaa ihon terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoitoyhdistelmä auttaa saavuttamaan säteilevän ihon, tuoden esiin kiinteämmän, tasaisemman ja täyteläisemmän ihon hoitosarjan jälkeen. Hoidot on yksinomaan pHformulalle kehittänyt maailmankuulu Lone Sornsen, joka on maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun omistaja.

Touch terapiassa käytetään pHformulan omaa P.U.R.E ruusunmarjaöljyä, joka ravitsee ja elvyttää ihoa parantaen vielä hoidon vaikutuksia.

Iho näyttää sileämmältä ja kauniin sävyiseltä ja saamme samalla myös vapautettua lihasjännityksiä, jotka auttavat kehon tasapainottamisessa. Kun keho on tasapainossa myös tulokset näkyvät iholla

Skinpen-hoito

Käsihoidot

Perinteinen käsihoito
Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus, hieronta

Geelilakkaus
Kynsien viilaus, geelilakkaus, käsivoide

BalleRiinan käsienhoito
Käsien kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, geelilakkaus, käsien hierota

Jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito
Kylvetys, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta.

Perinteinen jalkahoito kynsilakalla
Kylvetys, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta, kynsien lakkaus (saat kynsilakan omaksi).

Pikkuhoito jaloille
Kylveytys, kynsien hoito, hoitovoide TAI kylvetys, kovettumien poisto hoitovoide.

Balleriinan jalkahoito
Jalkojen kylvetys, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta, geelilakkaus varpaankynsille.

Aromahieronta

Onnistunut aromaterapiahoito on kokonaisuudessaan kevyttä klassista hierontaa, sopivia eteerisiä öljyjä ja niiden tuoksuja. Se on kokemuksena kokonaisvaltaista, mutta hoitona yksilöllistä. Öljyt vaikuttavat hyvinvointiin hajuaistin, hengityksen ja ihon kautta.

Hoidolla pyritään kehon tasapainon palauttamiseen ja rentouttamiseen. Hoidon tehtävänä on vilkastuttaa kehon neste- ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä antaa energiaa koko keholle.

Aromahieronnan jälkeen suositellaan, että asiakas ei käytä 4-6 tuntiin alkoholia, tupakkaa, kahvia, lihaa tai muuta raskasta ruokaa, saunaa, voimakasta liikuntaa tai työtä.

Suositellaan rauhallista hetkeä noin tunti hoidon jälkeen.

Kasvohoidot

Luonnollisen kaunis -kasvohoito, puhtailla luonnonkosmetiikka tuotteilla ihotyyppisi mukaan
Teemme hoidon käsin, jossa asiakas tuntee aidot luonnolliset tuoksut ja hoitajan lempeän kosketuksen. Hoitopeti on mukavan lämmin ja pitkän hieronnan teemme kynttilän valossa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan kasvoille ja decolteelle + tarvittaessa höyrytys, ihonpuhdistus, rentouttava hieronta, naamio, halutessa kevyt ehostus. Sopii kaikille ihotyypeille.

Nuoren kasvohoito
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, höyrytys + kuorinta, mekaaninen puhdistus, kevyt hieronta, naamio, hoitovoide

Kasvohoitoon saa lisäksi kestovärjäyksen ripsille/kulmille.

Intialainen päähieronta

Vanhan perinteisen päähieronnan mukaan hieronta tehdään istuen. Hieronnassa käsitellään hartia-niskaseutu, pää, kasvot ja korvat. Jakkua lukuun ottamatta vaatteita ei riisuta. Reilu puolen tunnin rentoutushoito sopii myös kiireiselle asiakkaalle.

 • Rentouttaa
 • Lievittää päänalueen kipuja, migreeniä, päänsärkyä
 • Lievittää stressiä
 • Voi parantaa unen laatua
 • Auttaa pysähtymään, itsensä kuuntelu
 • Parantaa aineenvaihduntaa