Tuotteet

Käytössämme on laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita, joista löytyy myös vegaaneille sopivia tuotteita sekä tehokas farmakosmeettinen ihonhoitosarja.

ZAO Luonnonkosmetiikka

ZAO on luonnon raaka-aineista valmistettu meikkisarja, joiden pakkauksissa käytetään bambua. Orgaaninen meikkisarja on luotu kaikille, jotka rakastavat laatua, värejä ja luonnonmukaisuutta. Värikylläisyyden lisäksi tuotteet hoitavat ihoa.
Kaikki ehostukset toteutamme Ranskalaisella ZAO luonnonkosmetiikkasarjalla. Tuotteita on myös hoitolassa myynnissä. ZAOn tuotteet ovat 100% luonnon alkuperää ja kaikki tuotteet ovat ekosertifioituja. Nauti innovatiivisista ja tyylikkäistä tuotteista, jotka on pakattu upeisiin ekologisiin, uudelleen täytettäviin bambupakkauksiin.

Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä säilöntäaineita ja ne soveltuvat myös vegaaneille. Valikoima on laaja aina meikkipohjista puutereihin, luomiväreihin ja ripsiväreihin.

 

Lue lisää valmistajan sivuilta

pHFormula - Ihon pinnoitushoidot

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.

Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.

Lue lisää pHformula hoidoista ja tuotteista

Lapinniemen Helmi vartalosokerointi - hellävarainen ja ihoystävällinen ihokarvojenpoistomenetelmä

Lapinniemen Helmi vartalosokerointi on hellävarainen, turvallinen ja hygieeninen ihokarvojenpoistomenetelmä, joka samalla kuori ihoa. Tuloksena on silkinpehmeä ja karvaton iho. Lapinniemen Helmi vartalosokerointi sopii koko vartalolle, myös herkimmillekin ihoalueille.

Lapinniemen Helmi vartalosokerointi ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja sekä sinun ihoasi että luontoa hellien.

Säännöllisille sokerointiasiakkaille on olemassa kanta-asiakaskortti, joka oikeuttaa asiakasetuun!

Beauty Garden luomukosmetiikka

Beauty Garden on laadukasta, käsintehtyä luomukosmetiikkaa suurella sydämellä!

Beauty Garden on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jossa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus.

Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. Tuotteet valmistetaan aina sadonkorjuun jälkeen oman puutarhan antimista. Mikäli satoa ei saada, ei silloin myöskään voida tuotteita valmistaa - tämä antaa luonnonmukaisuudelle vielä uudenlaisen näkökulman! "Satokausikosmetiikka" sanana kuvaa Beauty Gardenin tuotteita osuvasti!
Ihonhoitotuotteiden säilöntäaineina käytetään mm. retiisiä, jolla on ihoa kirkastava vaikutus, sekä luonnon E-vitamiinia (tocopherol) – voiko enää puhtaampaa tuotetta olla?  Kaikki tuotteet pakataan ekologisesti kauniisiin puu- ja lasipakkauksiin, ilman ulkopakkauksia. Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin - Hand Made With Love!

Beauty Garden -tuotteille on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten NaTrue-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Beauty Gardenilla on mahdollista toteuttaa skinbar-iltamat.
Skinbarissa jokainen osallistuja tekee itse itselleen viikkokasvohoidon kosmetologin opastuksella. Tämä voidaan toteuttaa oikeastaan missä vain: saunatilassa, olohuoneessa, tai vaikka puutarhassa omenapuiden alla. Vesipistettä ei tarvita. Kysy lisää!

We Love The Planet - luonnonmukaiset deodorantit

ovat orgaanisista ainesosista valmistettuja, 100 % luonnonmukaisia ja koostumukseltaan voidemaisia. Ne eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia – vain luonnollisia ainesosia, mm. luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta on helppo käyttää (levitys käsin), se imeytyy iholle nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, se ei tuki huokosia!

Deodoranteista on saatavilla kuusi ihanaa tuoksua, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin: Tuote on pakattu kierrätyspellistä valmistettuun suloiseen rasiaan!

Pakkauksen koko: 48 g (kesto noin 2-3 kuukautta)

We Love The Planet Deodorant

We Love The Planet - Luonnonmukaiset tuoksukynttilät

Soijavaha tuoksukynttilät on valettu aitoon kookospähkinään. Kynttilä on ekologinen ja eettinen, mutta myös uskomattoman kaunis! Jokainen kynttilä on käsityönä valmistettu uniikki yksilö.

Kynttilöissä käytetään 100 % soijavahaa, joka on tehty soijapavuista: se ei sisällä kemikaaleja, se on ympäristöystävällinen ja biohajoavaa sekä turvallinen valinta. Soijavaha on myös helposti poispestävissä, joten kynttilän kookospähkinän voi uusiokäyttää! Vain mielikuvitus on rajana: pienien istutusten ruukkuna, lintujen ruokintakippona tai voit vaikkapa valaa siihen uuden kynttilän!

Kynttilöissä käytetty laadukas sydänlanka on valmistettu valkaisemattomasta puuvillasta ja se on täysin metalliton.

Paloaika: noin 40-45 h (soijavahan paloaika on noin kaksi kertaa keskivertoa pidempi eikä se savuta)

Boho Green Make-Up - Ekologinen ja eettinen luonnonkosmetiikka

Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free, 8free, 9free tai 10free kynsilakkoja värisävyistä riippuen. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden.