Hyvinvointi ja kauneus eivät tule pelkästä kosmetiikasta, vaan lisäksi tarvitaan terveellinen ruokavalio, liikuntaa ja positiivista asennetta. Unohtamatta uskomista omiin unelmiin. Palvelemme vuosien kokemuksella, yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, asiakkaidemme tarpeet ja toiveet huomioiden. Käytämme huolellisuuteen ja kiireettömyyteen aikaa - tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat rentoutua osaavissa käsissä.

Lahjakortit

Lahjoita omaa aikaa ja hyvää oloa rakkaillesi, läheisillesi, ystävillesi. Lahjakortti hoitolaan on henkilökohtainen lahja, jota arvostetaan. Kukapa ei välillä kaipaisi ja haluaisi omaa aikaa rentoutumiseen ja hyvään oloon.

Lahjakortti voi sisältää yksittäisiä hoitoja, valmiita hemmottelupaketteja tai antaa lahjansaajan itsensä valita haluamansa hoidon lahjakorttiin merkityllä summalla.

Lahjakortin saat sujuvasti lahjakorttikaupasta.

Palveluita ammattitaidolla

Hoidot

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kauneudenhoitoalan palveluita, vuosien kokemuksella. Palvelemme kaikenikäisiä asiakkaita, niin naisia, miehiä kuin lapsiakin. Tuomme myös palvelumme mielellään esimerkiksi naisten iltoihin ja polttareihin.

Hoidoissamme käytämme korkealaatuisia ihonhoito- ja meikkituotteita. Suosittelemme asiakkaalle hoidon yhteydessä juuri hänen iholleen sopivat tuotteet, jotta hoidon jatkuvuus ja säännöllisyys saa aikaan hyviä tuloksia.
Myös sarjahoito mahdollisuudet!

Lue tarkemmat hoitokuvaukset Hoidot-sivulta

Ehostukset

Ehostukset teemme aina asiakaslähtöisesti, tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivaksi. Häämeikki suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan ja palveluun kuuluu myös koemeikin teko. Juhlakautena meiltä saat myös sähäkätkin meikit esim. pikkujouluihin.

Kaunis meikki syntyy parhaiten hoidetulle iholle, joten on tärkeää, että hoidat ihoasi säännöllisesti - puhdistaen ja raviten sitä erilaisilla hoitotuotteilla.

Geelilakkaus

Geelilakkaus tarkoittaa oman luonnollisen kynnen päälle levitettävää lakkaa, joka eroaa normaalista siinä, että se kovetetaan UV/LED-uunissa. Geelilakkaus kestää hyvänä jopa 2-3 viikkoa, jonka jälkeen käsittelyn voi uusia tai lakkauksen poistaa kokonaan. Meillä on mukava valikoima erilaisia värivaihtoehtoja kynsien geelilakkauksiin.

Henna-kulmavärjäys

Kasviväreillä tehtävä kulmien värjäys. Ei sisällä kemiallisia aineita, ei käytetä hapetteita / ammoniakkia. Hellävarainen, sopii myös nuorille ja raskaana oleville. Hennalla saat intensiivisemman värjäyksen, kuin perinteisellä värillä.

Henna väri pysyy iholla 3–10 päivää ja kulmakarvoissa noin 3–6 viikkoa. Värin pysyvyys on yksilöllistä sekä riippuu ihontyypistä. Hennavärjäyksen jälkeen kulmia ei saa kastella märäksi 24 tuntiin.

Lash lift eli ripsien kestotaivutus

Lash lift on luonnonripsen tyvikäsittely. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto ripsipidennyksille, ripsivärille ja joka päiväiselle ripsien taivuttamiselle. Kestotaivutus taivuttaa omat ripsesi kohtisuoraan ylöspäin, jolloin ripsesi tulevat kauniisti ja kaarevasti esille. Hoitoon kuuluu myös ripsien kestovärjäys ja Lash Filler, joka vahvistaa ripsiä tehokkaasti ja tutkitusti tekee ripsistä paksummat jo kahden hoidon jälkeen. Vaikutus kestää ripsissä jopa 6-8 viikon ajan, jonka jälkeen hoidon voi uusia tai antaa kaikkien taivutettujen ripsien vaihtua uusiin. Tässä välissä ripset voidaan kestovärjätä uudelleen. Tämä käsittely sopii myös hajusteherkille, koska tuotteiden tuoksut ovat miedot.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kestotaivutuksen jälkeen on tärkeää välttää ripsien kastelua, hankaamista ja kuumuutta seuraavaan 24-48 tuntiin.

Ripsiväriä voit käyttää 48h jälkeen.

Kestotaivutuksessa käytämme laadukkaita Italialaisia InLei -tuotteita.

Brow Lift eli kulmien laminointi

Kulmien laminointi on kivuton käsittely, joka korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Tässä hoidossa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittely kerralla, jonka vaikutus kestää kulmakarvoissa 4-6 viikkoa. Huomioithan, että kulmakarvoja emme saa lisättyä.

Brow lift on hyvä tehdä muutama päivää ennen tärkeää menoa, koska väri tarttuu käsittelyn jälkeen hyvin karvoihin.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi laminoinnin jälkeen on tärkeää välttää kastelua, hankaamista ja kuumuutta seuraavaan 24-48 tuntiin.