Varaa aika

Varaukset puhelimitse ja sähköpostitse
P. 040 189 1400  |  info@balleriina.fi |  Varaa aika verkossa

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Nettiajanvaraus palvelee 24h, josta pääset varaamaan ajan ma-pe klo 9-17.
Jos tarvitset hoitoajan näiden aikojen ulkopuolella, otathan yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Huomaathan että jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään vuorokautta ennen. Alle 24h peruutetuista ajoista, joudumme veloittamaan 50% varatun hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme koko sovitun hoidon hinnan.

HUOM! Valitettavasti emme hyväksy Facebookin kautta tulleita peruutuksia.

 

Tiimi

Meidän timanttinen tiimimme koostuu kolmesta ammattilaisesta Minnasta, Jonnasta ja Riinasta, jotka ovat olleet työkavereita ja ystäviä jo useiden vuosien ajan. Tämä varmasti näkyy tavassamme työskennellä.

Meillä Hoitohuone Balleriinassa suhtaudutaan intohimoisesti kauneuteen ja hyvinvointiin. Vahva ammattitaito, luotettavuus ja läsnäolo sekä iloinen ilmapiiri takaavat asiakkaalle nautinnollisen hemmotteluhetken tai tehokkaan ihonhoitotuokion. Haluamme tarjota sinulle pakopaikan ja rentoutusta kiireisen arjen keskeltä.

SKY-etuliite ja -jäsenmerkki rinnassa kertoo siitä, että olemme kouluttautuneita alan ammattilaisia ja noudatamme Suomen Kosmetologien Yhdistyksen edellyttämää ammattietiikkaa. SKY-kosmetologeina olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaan hyvinvointia edistäviä palveluita ammattitaidolla ja turvallisesti.

Jotta pysymme ajan hermoilla, kouluttaudumme jatkuvasti.

Balleriinan tiimi
Riina

Riina Kurtti-Nousiainen

Olen valmistunut SKY-kosmetologiksi vuonna 2007 ja siitä asti olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla. Hoitohuone Balleriinan olen perustanut vuonna 2016. Minulla on kaksi ihastuttavaa lasta ja ihana perhe!

Luonteeltani olen iloinen ja innostun nopeasti uusista asioista. Asiakkailleni haluan tarjota kiireettömän, läsnäolevan hemmotteluhetken. Minulle Sinä olet tärkein! Vahvuuksiani hoitolatyössä ovat ammattitaito, napakat mutta rentouttavat hierontaotteet.

Minna

Minna Raappana

Olen SKY-diplomikosmetologi. Kosmetologiksi olen valmistunut vuonna 2007 ja siitä asti olen tehnyt hoitolatyötä. Minulla on mies, ja kaksi ihanaa lasta joiden kanssa olen ollut kolme vuotta kotona.

Olen aloittanut sopimusyrittäjänä Hoitohuone Balleriinassa toukokuussa -17. Erikoisosaamiseeni kuuluu tarkat geelilakkaukset, ripsipidennykset sekä rentouttavat hieronnat niin kasvo-, käsi- kuin jalkahoidoissakin. Luonteeltani olen rauhallinen ja positiivinen ja se näkyy myös työssäni. Tervetuloa rentoutumaan osaaviin käsiin!

Jonna Vanhatalo

Olen Keminmaasta kotoisin ja lähdin opiskelemaan kosmetologiksi lukion jälkeen. Valmistuin vuonna 2010 Kemistä SKY-kosmetologiksi, jonka jälkeen muutin Ouluun. Olen työskennellyt kosmetologina siitä saakka. Aloitin lokakuussa 2018 sopimusyrittäjänä Hoitohuone Balleriinassa, joka on itselleni uusi mahtava haaste. Halu kehittää & kouluttaa itseäni on tämän työn parhaita puolia!

Luonteeltani olen iloinen ja hymyilevä, joka näkyy jokapäiväisessä työssäni. Erikoisosaamiseeni kuuluvat rentouttavat sekä ongelmanratkaisua vaativat hoidot niin kasvoissa, käsissä ja jaloissa. Minulta on monesti kysytty mitä hoitoa teen työssäni mieluiten. Vastaus on ollut mahdoton, koska kaikessa, joissa näkyy käteni jälki on ollut ihana toteuttaa.